Nu știi unde greșești de nu reușești să slăbești?

Am adunat cele mai frecvente greșeli despre care trebuie să știi dacă vrei să slăbești. Ți le explic pas cu pas, pentru ca tu să nu le faci.

Downloadează acum cartea mea gratis și vei primi și alte materiale bonus.

  În plus, vei primi periodic informații utile care să te inspire să ai energie și încredere în tine! Poți să de dezabonezi oricând.

  Despre carte

  Am adunat aici cele mai frecvente greșeli pe care tu să nu le faci, dacă vrei să slăbești. Pentru că eu, personal, apreciez sfaturile practice, am inclus în carte cât mai multe informații pe care să le aplici în viața de zi cu zi. După ce vei citi cartea, vei avea o nouă abordare a procesului de slăbit, care să îți aducă rezultate pe termen lung!

  Informațiile oferite în materialele mele, incluzând, fără a se limita la text, imagini, grafică, au doar scop informativ și nu se substituie sfaturilor medicale profesionale, diagnosticului sau tratamentului oferit de un medic. Întotdeauna apeleaza la un medic dacă dorești îndrumări legate de o afecțiune medicală.

  Bonus

  În carte vei găsi informații despre alte materiale pe care ți le ofer bonus, ca să te ajute în drumul tău. O serie de informații utile, pe care să le incluzi de azi în viața ta. Ca să reușești, tehnica este să le introduci pas cu pas, și nu pe toate deodată. Dacă ai nevoie de îndrumare, ai adresa mea de mail în carte. Scrie-mi!

  Despre mine

  Sunt Dana Dobrescu și sunt coach de nutriție certificat internațional Precision Nutrition L1 și Women Coach Specialist Girls Gone Strong Academy, pe partea de nutriție, fitness și wellbeing.

  Scriu pe modernmother.ro și pe conturile de instagram @modernmother,ro și @littlefiercebrave.

  Am 20 de ani de experință în comunicare, lucrând ca jurnalist, consultant de relații publice și comunicare și relații guvernamentale. Am dezvoltat primul program educațional din România despre mâncatul conștient, cu intenție și cu atenție, adresat liceenilor.